Polițist, mort pe loc după un accident de motocicletă: se ridicase pe o roată și făcea acrobații

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Un polițist de la Brigada de Poliție Rutieră a murit după un grav accident în București.  Acesta făcea acrobații și s-a izbit de un aututorism. 

Accidentul s-a produs lângă Piața Constituției. Tânărul polițist se afla în timpul liber și conducea motocicleta personală cu viteză foarte mare în jurul orei 20:00. La un moment dat, polițistul a accelerat foarte tare și a vrut să facă o acrobație: s-a ridicat cu motocicleta pe o singură roată și a încercat să meargă așa o perioadă cât mai îndelungată. Numai că la un moment dat, acesta a pierdut controlul din cauza vitezei prea mari și a faptului că se afla pe o singură roată intrând astfel pe contrasens. Acolo s-a izbit de un autoturism al cărui șofer mergea regulamentar.

Polițistul a murit pe loc după accidentul de motocicletă

Tânărul polițist a murit pe loc din cauza vitezei extraordinar de mari. 

Salvatorii, sosiți de urgență la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânărul polițist. Șoferul care se afla la volan a intrat în stare de șoc.

La fața locului au sosit procurorii criminaliști care fac măsurători și investighează locul accidentului. Din câte se pare, vina aparține în totalitate polițistului care s-a comportat iresponsabil. Colegii polițistului mort, de la Brigada Rutieră a Capitalei se află și ei la fața locului. Vom reveni cu amănunte.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel