Poliţist la DIICOT FALS, arestat pentru înşelăciune după ce a fost prins în flagrant

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook @Poliția Română
Sursa foto: Facebook @Poliția Română

Un bărbat din judeţul Prahova care pretindea că este "poliţist la DIICOT" a fost arestat preventiv pentru înşelăciune după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea bani de la o femeie pentru a o ajuta să scape de unele creanţe la ANAF.

Conform buletinului de presă transmis, sâmbătă, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 3 Blejoi au depistat, vineri, în flagrant un bărbat din judeţul Prahova care i-ar fi pretins sume de bani unei femei, sub pretextul că este "poliţist la DIICOT" şi că va interveni pentru a facilita ştergerea unor creanţe la ANAF ca urmare a unor sancţiuni contravenţionale.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost prins imediat după ce a primit suma de 300 de lei de la persoana vătămată, fiind reţinut şi ulterior prezentat parchetului, iar apoi instanţei competente, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 3 Blejoi în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel