Poliția din Germania, apel la cetățeni: "Căutăm un Opel Astra cu numărul de înmatriculare parțial "AB 54 ???"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O mașină cu numere de înmatriculare românești este căutată de polițiștii germani, ocupanții acesteia fiind bănuiți că au furat două biciclete electrice dintr-o parcare din Bernkastel-Kues. 

Poliția germană solicită informații pentru a depista hoții care au furat două biciclete electrice comis în data de 28 august, într-o parcare din zona localității Bernkastel-Kues.

După ce au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere, oamenii legii au stabilit că responsabili de furtul celor două biciclete sunt doi bărbați ocupanți ai unui Opel Astra argintiu din 1998. 

Numărul de înmatriculare a putut fi identificat numai parțial, "AB 54 ???", iar oamenii legii cred că cel mai probabil vehiculul este înmatriculat în România.

Cele două biciclete furate din parcarea Bernkasteler Moselparkplatz au fost încărcate în mașină pe Schanzstrasse. Apoi făptuitorii s-au îndepărtat spre centrul orașului.

Poliția din Bernkastel-Kues face un apel la oricine deține informații relevante să sune la 06531-95270 sau să trimită un e-mail la [email protected].

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel