Polițistul care a fotografiat notele SRI despre Tel Drum, condamnat la 8 ani de inchisoare

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Fostul ofițer de politție judiciară de la DNA. Dan Emil Manolachi, a fost condamnat miercuri la 8 ani de detentie, pentru divulgarea de informatii secrete din anchete. Decizia este definitivă.

Dan Emil Manolachi a fost acuzat de procurorii DNA că l-a prevenit pe fostul secretar de stat din ministerul Transporturilor Valentin Preda, privind organizarea unui flagrant. Procurorii DNA urmau să realizeze un flagrant la ministerul Transprturilor, însă secretarul de stat, de la acea vreme, Valentin Raducu Preda,a fost anunțat de Manolachi, iar acțiunea a eșuat.

Potrivit procurorilor DNA, fostul ofițer al DNA Dan Emil Manolachi a fotografiat documente ce conțineau informații secrete de stat.


"In partea introductiva a notei se face referire la SC Tel Drum SA, entitate apropriata martorului Dragnea Liviu Nicolae, beneficiar de avantaje financiare, urmare a unor activitati frauduloase", se arata în rechizitoriul DNA.

În același dosar, a mai fost condamnat și fostul secretar de stat la 4 ani de închisoare pentru divulgarea secretului care periclitează siguranța statului și trafic de influență.

Foto- ziare.com, captura Pro Tv

[citeste si]



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel