Polițiștii din București au dat, într-o noapte, amenzi de 28.000 de lei pentru nepurtarea măștilor

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook @Poliția Română
Sursa foto: Facebook @Poliția Română

Poliţiştii bucureşteni au dat amenzi contravenţionale în valoare de 122.000 de lei, din care valoarea sancţiunilor aplicate pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecţie în pandemie a fost de peste 28.000 de lei, a informat, sâmbătă, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti. 

În noaptea de 10/11 iulie a.c., peste 120 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au acţionat pe raza întregului municipiu, pentru verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru de prevenirea răspândirii SARS-Cov2, fiind constatate mai multe încălcări ale normelor legale în vigoare.

"În urma acţiunii, ce a vizat 75 de societăţi comerciale din municipiul Bucureşti, echipele mixte de control au aplicat 52 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 122.000 de lei. Printre acestea, valoarea sancţiunilor aplicate pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecţie este de peste 28.000 de lei, pentru că în spaţii publice închise, spaţii comerciale şi la locul de muncă nu se purta mască de protecţie", se arată în comunicatul DGPMB.

Acţiunea de control, se circumscrie activităţilor dispuse de Ministerul Afacerilor Interne şi Poliţia Română pentru asigurarea unui climat de linişte publică, protecţia cetăţeanului faţă de practicile comerciale ilicite şi însănătoşirea mediului de afaceri, se mai arată în comunicatul citat de Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel