Polițiștii de la graniță s-au revoltat: "A fost nevoie să MOARĂ oameni"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Este revoltă într-unul din sindicatul polițiștilor, după ce un om al legii a murit pentru că ar fi contactat virusul la graniță. 

 Sindicatul Europol a anunțat că, de luni, au fost suspendate delegările polițiștilor de frontieră din Mehedinți în cadrul sectoarelor Poliției de Frontieră Timiș. Conform sindicaliștilor, decizia a fost luată după ce un polițist din Jimbolia a murit, după ce a fost confirmat cu noul coronavirus.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol, decizia de suspendare a delegărilor a intrat de luni în vigoare.

„Începând cu data de azi, 17.08.2020, delegările polițiștilor de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliției de Frontieră din Județul Mehedinți în cadrul Sectoarelor Poliției de Frontieră din județul Timiș se suspendă.
A trebuit să moară un coleg infectat, la Jimbolia, a trebuit să fie focare de infecție la Deta și Jimbolia pentru ca această măsură de suspendare să fie luată”, se arată în postare.

Sindicaliștii susțin că au solicitat de nenumărate ori Ministerului Afacerilor Interne luarea unei decizii urgente, dar că „abia acum în al doisprezecelea ceas s-a înțeles că măsurile luate privind delegarea polițiștilor de frontieră nu au fost bune”.

Un poliţist de frontieră de 43 de ani din Jimbolia, județul Timiş, a murit duminică seara după ce în urmă cu două săptămâni a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut pe Facebook de Europol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel