PNL dă în judecată PSD: "O MIZERIE! Au PROTOCOL cu Poşta Română"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Ludovic Orban anunţă că va da în judecată Partidul Social Democrat şi a prezentat în faţa jurnaliştilor un protocol pe care PSD l-a încheiat cu Poşta Română, protocol care îi obligă pe poştaşi să distribuie nişte pliante cu mesaje pro-PSD, odată cu banii de pensie.

"Vom da în judecată PSD pentru o mizerie inimaginabilă pe care a comis-o folosind Poşta Română", a declarat Ludovic Orban, la finalul unei şedinţe PNL.

Liberalul a continuat să prezinte un document în care erau trecute condiţiile de colaborare dintre PSD şi Poşta Română.

"Este o comunicare din partea preşedintelui Sindicatului Liber din Poşta Română, domnul Brătianu, către filialele Sindicatului Liber din Poşta Română, prin care anunţă că s-a luat decizia în Comitetul Executiv al Sindicatului Liber din Poşta Română să încheie un protocol cu PSD. Acest protocol arată, practic, transformarea Sindicatului din Poşta Română şi a Poştei Române într-o filială a PSD", a mai spus şeful PNL.

 

Ludovic Orban: Ce a făcut PSD frizează penalul

 

Ludovic Orban a precizat apoi să prezinte ce presupune această formă de campanie lansată de PSD, în termeni juridici.

"Să motivezi nişte reglementări care pot fi considerate normale în condiţiile dificultăţii muncii pe care o practică factorii poştali şi să transformi această posibilă reglementare în sprijinul angajaţilor din Poşta Română într-o formă de mită pe care o dă PSD prin intermediul lui Brărtianu către angajaţii Poştei Române deja frizează penalul", a mai afirmal liderul PNL.

 

L. Orban: Factorii poştali, ameninţaţi

 

Ludovic Orban a declarat apşoi că poştaşii au fost ameninţaţi cu pierderea loculuji de muncă şi puşi să distribuie minciuni "gogonate".

"Factorii poştali sunt obligaţi ca odată cu distribuirea pensiei să înmâneze către fiecare pensionar această mizerie ordinară, această fiţuică plină de minciuni gogonate, acre este dovada cea mai clară că de fapt partidul de guvernământ s-a transformat într-o maşinărie de dezinformare şi de aruncare pe piaţă a unor minciuni inimaginabile despre PNL şi porcăriile pe care le fac ei.

Fiecare factor poştal este obligat sub semnul ameninţării locului de muncă să distribuie această porcărie produsă de creierele bolnave ale liderilor PSD, care arată disperarea acestor derbedei politici care au pierdut orice limită de normalitate", a mai spus Ludovic Orban.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel