Pleşoianu, după "MAZILIREA" lui Şerban Nicolae din PSD: "Aţi săvârşit o mare MIZERIE!"

Andreea Cosma |
Data publicării:
Liviu Plesoianu - deputat PSD
Liviu Plesoianu - deputat PSD

Liviu Pleşoianu acuză actuala conducere a PSD că "face praf partidul" prin deciziile din ultima perioadă, printre ele fiind şi "mazilirea" lui Şerban Nicolae din funcţia de lider al senatorilor PSD.

"Ați săvârșit azi o mare mizerie: mazilirea lui Șerban Nicolae pentru că nu a fost de acord cu decizia de a-l sprijini pe Isărescu pentru un nou mandat! Toate deciziile din ultimele săptămâni nu fac nimic altceva decât să-i trădeze pe oamenii care ne-au votat! Faceți praf acest partid, asta faceți...", a scris Liviu Pleşoianu, pe Facebook.

Citeşte şi: EXECUŢII în PSD. Şerban Nicolae şi Robert Negoiţă sunt OUT!

Înainte de această postare, deputatul PSD a tramis şi un mesaj de susţinere pentru Codrin Ştefănescu, dând asigurări, totodată, că va candida la alegerile prezidenţiale.

"Codrin Stefanescu, îți mulțumesc pentru susținere! Suntem alături de oameni și oamenii sunt alături de noi... Iar realitatea se va vedea foarte curând! Da, voi candida cu siguranță la prezidențiale, chiar dacă unii se încăpățânează să nege evidențele pentru că se tem să nu-i înțepe țânțarii de... serviciu din pădure. Fie să FIM, oameni liberi! Vom câștiga împreună!", a mai scris Liviu Pleşoianu, pe pagina sa.

Citeşte şi: Codrin Ştefănescu: "Dragnea e deţinut politic! Au spus că sunt TRĂZNIT!"

Mesajele au venit după ce în sedinţa Cex a PSD de miercuri s-a decis suspendarea primarului RObert Negoiţă pentru o perioadă de şase luni, dar şi schimbarea din funcţie a lui Şerban Nicolae, lider al senatorilor PSD. Motivvul ar fi fost poziţia sa vehementă cu privire la susţinerea lui Mugur Isărescu pentru un nou mandat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel