Pleşoianu, ATACURI în RAFALĂ la Mihai Fifor: "Măsura paşii lui Dragnea. Vă mai amintiți?"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Liviu Plesoianu - deputat PSD
Liviu Plesoianu - deputat PSD

Deputatul Liviu Pleşoianu lansează un atac dur la adresa secretarului general al PSD, Mihai Fifor, despre care spune că "îi masura paşii lui Liviu Dragnea" şii că se ruga de el în perioada audierilor de la Comisia de anchetă "SUFRAGERIA", unde a fost audiat şi fostul şef al SRI, George Maior. Pleşoianu avertizează că va veni cu un nou mesaj "despre doamna Dăncilă#2 și despre doamna Kovesi".

"Domnul Fifor măsura pașii lui Dragnea ca nu cumva să calce mai mult sau mai puțin. Domnul Fifor măsoară acum pașii doamnei Dăncilă ca nu cumva să calce mai mult sau mai puțin. Doamna Dăncilă măsura umbra lui Dragnea ca nu cumva umbra ei să să fie mai mică sau mai mare decât umbra lui. Doamna Dăncilă, amuzant, are acum impresia că umbra sa chiar începe să conteze și să fie mai mult decât o umbră. Impostori și umbre...

Citeşte şi: Pleşoianu, hotărât să PLECE din PSD: "Nu sunt o nevertebrată. Cine merge pe acest DRUM?"

P.S. Vă mai amintiți, domnule Fifor, cum spuneați? "Domnule depuat, vă rog, vă rog, domnule deputat..." În ce context spuneați? În cadrul comisiei de anchetă "SUFRAGERIA"... În ce moment spuneați? Când îl "agasam" pe marele George Maior cu întrebări... Domnule Fifor, vă întreb public: chiar credeți că sunteți suficient de tare pe picioare încât să mă înfruntați public!? Bine, atunci, așa să fie, așa va fi... "Succesuri"!

P.P.S. Următorul text va fi despre doamna Dăncilă#2 și despre doamna Kovesi...", a scris liviu Pleşoianu, pe pagina sa de Facebook.

Ieri, Mihai Fifor declara că nu există liste negre în PSD, aşa cum spunea Codrin Ştefănescu, iar Liviu Pleşoianu nu va fi exclus.

"Nimeni nu face liste negre în PSD. Înțeleg supărarea unor colegi, însă suntem un partid care ne-am ales democratic noua conducere. Nimeni nu-l dă afară pe Liviu Pleșoianu din partid, nu l-a oprit nimeni să vorbească, să se exprime", a declarat Mihai Fifor, la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel