Mihai Fifor: "Nu există LISTE NEGRE în PSD. Nimeni nu se DEZICE de Dragnea"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, reacţionează după acuzaţiile lui Codrin Ştefănescu, cel care a ocupat în trecut această funcţie, că există liste negre în interioriul partidului şi cp unii membbri, printre care şi Liviu Pleşoianu, ar urma să fie excluşi.

"Nimeni nu face liste negre în PSD. Înțeleg supărarea unor colegi, însă suntem un partid care ne-am ales democratic noua conducere. Nimeni nu-l dă afară pe Liviu Pleșoianu din partid, nu l-a oprit nimeni să vorbească, să se exprime", a declarat Mihai Fifor, la Antena 3.

Citeşte şi: Codrin Ştefănescu: "A apărut lista NEAGRĂ din PSD. Sunteţi toţi pe ea!"

În ultima şedinţă CEx a PSD s-a decis suspendarea lui Robert Negoiţă pentru o perioadă de şase luni şi schimbarea din funcţie a liderului senatorilor PSD, Şerban Nicolae.

Citeşte şi: Pleşoianu, hotărât să PLECE din PSD: "Nu sunt o nevertebrată. Cine merge pe acest DRUM?"

În ceea ce priveşte poziţia PSD faţă de fostul lor lider, Liviu Dragnea, Mihai Fifor susţine că nimeni nu se dezice de acesta.

Citeşte şi: Negoiţă, după suspendarea din PSD: "PENIBIL. La întâlniri mănânci icre, o ciorbă, bei un păhărel, nu iei așa o decizie"

"Nu se dezice nimeni de Liviu Dragnea în partid la noi, am spus-o și în Congresul social-democraților. Vrem ca acesta să fie puternic și să fie eliberat dacă lucrul acesta este decis de Instanță. Decizia CCR spune că tot ceea ce s-a dat din 2003 încoace a fost dat pe baza completurilor de judecată constituite nelegal. Este cutremurător. Sunt niște ani în care completurile nelegal constituite au trimis în spatele gratilor oameni, fără ca aceste completuri să aibă dreptul să facă acest lucru.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel