PLATA CONTRIBUȚIILOR, mecanism SCHIMBAT. Anunț de la Guvern

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Plata contributii
Plata contributii

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a făcut un anunț important despre schimbarea mecanismului de plată a contribuțiilor. 

Ordonanţa de Urgenţă referitoare la declaraţia unică a fost adoptată, joi, de Guvern, a anunţat ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici. El a precizat că actul normativ "schimbă fundamental" acest mecanism de plată a contribuţiilor.

O singură plată, nu patru plăți anticipative

”Această ordonanţă de urgenţă schimbă fundamental acest mecanism, şi anume trecem de la un sistem cu şapte declaraţii pentru persoanele fizice la o singură declaraţie unică. În primul rând, schimbăm alte chestiuni legate de modalitatea de plată, nu mai sunt patru plăţi anticipate, (...) avem o singură plată, o singură dată de depunere, şi anume data de 15 iulie în acest an, fiind un an în care practic facem o tranziţie de la sistemul anterior la (...) noul mecanism de declarare a contribuţiilor (...), urmând ca din anul următor să fie data de 15 martie ca dată de depunere a formularului şi, desigur, şi data de plată unică”, a declarat Eugen Teodorovici, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel