Planul PNL pentru redeschiderea României: Magazinele mici și cimitirele, în primă fază. Liber şi la pescuit şi vânătoare - surse

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Liderii PNL s-au întâlnit, marți seară, într-o videoconferinţă pentru a discuta cu cei din teritoriu despre măsurile de relaxare după data de 15 mai. Surse politice au spus, pentru MEDIAFAX, că premierul Ludovic Orban le-a spus liderilor din ţară că intenționează să redeschidă magazinele mici. 

Marți seară a avut loc Biroul Politic Național al PNL care s-a desfăşurat în sistem videoconferință. Potrivit unor sursei politice, Orban le-a spus liderilor din teritoriu că după 15 mai intenţionează să deschidă magazinele mici care au deschidere stradală. De asemenea, s-a discutat şi despre pescuit, vânătoare, dar şi despre redeshiderea cimitirelor

Au fost multe întrebări din teritoriu şi cu privire la redeschiderea cimitirelor. Aceleaşi surse au declarat pentru MEDIAFAX că ministrul de Interne, Marcel Vela, le-a spus că se poate merge la cimitir pentru îngrijirea unui mormânt şi că acele restricţii au fost doar de Paşti. Oamenii se pot duce pe baza unei declaraţii la cimitir.

De asemenea s-a discutat şi despre pescuit şi vânătoare. După 15 mai nu vor mai exista restricţii, potrivit surselor politice.

Liberalii din teritoriu au intrebat şi dacă oamenii pot pleca la mare sau la munte după data de 15 mai. În acest sens, se pare că Executivul nu a luat nicio hotărâre.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel