Pintea despre Dragnea: „Când ești pacient, te gândești la tine”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat faptul că liderul PSD, Liviu Dragnea, a ales să se trateze într-un spital din România, spunând că „în momentul în care eşti pacient te gândeşti la tine, la ce se întâmplă cu persoana ta”.

„S-a dus într-un spital din România (Liviu Dragnea - n.r.). În România şi sistemul public şi sistemul privat formează sistemul de sănătate. Dă un semnal foarte bun din punctul meu de vedere. La rândul meu, fiind întrebată ce aş alege, am spus foarte clar: pentru anumite afecţiuni aş alege sistemul public, pentru alte afecţiuni spitalul privat. Până la urmă spitalul public cu cel privat nu sunt concurenţi, ele se completează, ceea ce nu poate face publicul, face privatul.

Citește și Klaus Iohannis, despre internarea lui Liviu Dragnea: „Ăsta nu cred că s-a dus la un spital public"

În momentul în care eşti pacient te gândeşti la tine, la ce se întâmplă cu persoana ta şi nu doar preşedintele, ci toţi gândim asta, vrem asta pentru noi. Poate vrem mai multă intimitate pe care o prezenţă în spitalul public nu ne-ar putea-o asigura. Preşedintele Dragnea este un pacient în acest moment şi beneficiază de legea drepturilor pacientului. Dacă doreşte să vorbească despre asta, o va face”, a declarat Sorina Pintea la Europa FM.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel