Piața de Flori se închide. Unde se mută comercianții din piața George Coșbuc

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Cea mai mare piață de flori, Piața „George Coșbuc" din Capitală intră, începând de marți, în reamenajare și modernizare, anunță Primăria Sectorului 5, printr-un comunicat de presă. Comercianții vor continua să își desfășoare activitatea în Piața Ferentari.  

Primăria Sectorului 5 anunță faptul că zona Pieței George Coșbuc intră, de marți, într-un amplu proces de igienizare, reabilitare și modernizare, un proces necesar, pentru că piața nu mai îndeplinește condițiile optime pentru desfășurarea activității de comerț.

Piața de flori va fi reabilitată

 

"Din 13 aprilie, toți comercianții au primit o notificare conform căreia zona pieței de flori va fi igienizată, reabilitată și modernizată, pentru că, de-a lungul anilor, a devenit insalubră, mai ales din cauza faptului că operatorii economici nu aveau contracte de salubrizare și nu plăteau utilitățile", anunță Primăria Sector 5.

Alternativa oferită, în această perioadă, societăților comerciale și persoanelor fizice care își desfășurau activitatea în Piața George Coșbuc este Piața Ferentari.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel