Petrecerea burlacilor s-a încheiat cu 17 divorțuri. Pozele i-au dat de GOL

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

O petrecere a burlacilor de vis nu s-a încheiat deloc cu bine pentru câțiva bărbați din Marea Britanie. Distracția s-a terminat cu 17 divorțuri.

Povestea tinerilor Charles și Laura a făcut înconjurul lumii. Cei doi urmau să se căsătorească după o lungă logodnă, dar petrecerea burlacilor le-a stricat planurile de nuntă, scrie thereisnews.com. Se pare că viitorul mire și prietenii săi, mulți dintre ei căsătoriți, au depășit puțin măsura cu distracția de petrecerea burlacilor. 

Geoerge și-a luat gașca sa de prieteni și au mers în Caraibe. Odată ajunși în destinația de vis, petrecerile s-au ținut lanț: sex, alcool, striptease și orgii. Toate acestea ar fi rămas un secret dacă petrecăreții nu documentau toată distracția cu fotografii, pe care le-au pus și pe grupul de WhatsApp din care făceau toți parte.

Tinerii nu și-au dat însă seama că în acest grup era infiltrat și un "spion": una dintre soții, Sophie, cu numele de cod "Lewis". Aceasta a salvat fotografiile și le-a trimis mai departe tuturor soțiilor. Nunta a fost anulată, iar 17 cupluri au divorțat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel