Petre Daea a aflat în direct de plângerea pe numele său: „Aoleu, aoleu! Sigur e pe numele meu?”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, a aflat, astăzi, în direct, la Antena 3, că s-a deschis o anchetă după o plângere penală împotriva sa făcută de Adrian Oros, actualul titular al portofoliului. 

Iată cum a reacționat Petre Daea, la auzul veștii că s-a depus o plângere pe numele său: 

„Aoleu, aoleu!”, a spus fostul ministru. „Ați greșit dumneavoastră? Sau așa este? Pe numele meu? Ce are Daea cu achizițiile cu spațiile de depozitare?”, a adăugat Daea.

„Foarte bine că mi-ați dat telefon. Ministerul Agriculturii nu face astfel de tranzacții. Putem discuta de program, dar astfel de tranzacții nu țin de noi. Să cereți clarificări”, a mai spus fostul ministru.

Întrebat dacă Adrian Oros caută nod în papură, Petre Daea a răspuns: „De fiecare dată mi-am păstrat dialogul cu opinia publică pentru că sunt un om care dau respectul cuvenit. Mi se confirmă faptul că ministrul Oros greșește!”

Plângerea penală este făcută cu referire la programul cu magazinele cu produsele tradiționale din Focșani, o procedură care ar avea legătură cu achiziția unor spații. Prejudiciul ar fi undeva la 800.000 de euro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel