Pericol de explozie pe A1: Cisternă încărcată cu combustibil răsturnată. Accesul INTERZIS în Pitești

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un grav accident de circulație a avut loc, joi dimineață,  pe A1, în apropiere de Pitești. O cisternă încărcată cu benzină și motorină s-a răsturnat, iar pompierii au intervenit de urgență, fiind pericol de explozie.

Din cauza stratului de combustibil de pe carosabil, traficul în zonă a fost restricționat și s-au format cozi kilometrice de mașini pe ambele sensuri.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN7 – ieșire de pe A1, intrare în com. Bascov (str. Serelor), județul Argeș, sensul către Râmnicu Vâlcea, traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de deplasare, circulația fiind deviată pe la nodurile rutiere de la kilometrii 106 și 115.

Exista pericol de explozie din cauza liniei de înaltă tensiune aflată în apropierea cisternei. La fața locului a sosit o altă cisternă. Se va lua în calcul și transvazarea combustibilului. Șoferul în vârstă de 48 de ani a suferit un atac de panică și excoriații la nivelul mâinilor, transmit reprezentanții ISU Argeș.

Pompierii argeșeni intervin cu 2 autospeciale de stingere, două autospeciale de descarcerare, autospeciala CBRN și o ambulanță SMURD la ieșirea de pe A1, la Bascov, unde o cisternă plină cu benzină și motorină s-a răsturnat. Șoferul a pierdut controlul volanului în curbă iar autovehiculul este răsturnat pe-o parte, pe șosea.  Nu sunt victime, informează Realitatea de Argeș.

Cisterna este încărcată cu 33 de tone de combustibil, 20 de tone de benzină și 13 de motorină. Sunt scurgeri de benzină, pompierii încercând să oprească împrăștierea combustibilului pe carosabil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel