Pentru ce a TRĂDAT Niculae Bădălău tabăra puciștilor

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Senatorul PSD Nicolae Bădălău a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, că el nu a votat împotriva lui Liviu Dragnea la şedinţa Comitetului Executiv  Naţional de săptămâna trecută, deşi a făcut parte din grupul de semnatari ai scrisorii prin care se cerea demisia lui Dragnea.

Niculae Bădălău a făcut parte din grupul nemulțumiților din PSD, după care a întors armele împotriva puciștilor din partid în ultimul moment. Pentru tradare Bădălău a fost răsplătit de Liviu Dragnea cu o nouă funcție în grupul de lucru înființat de PSD pentru monitorizarea punerii în aplicare a programului de guvernare. 

"Eu, cu domnul preşedinte Dragnea, am foarte multe înţelegeri, ieri am avut o discuţie, cred că de trei ori ne-am văzut ieri la trei întâlniri, cred că undeva la patru-cinci ore am stat de vorbă faţă de forma în Guvern şi comisia care s-a format, cum avem de gând cu secretarul general al guvernului, cu foarte mulţi factori din guvern. (...) Luni, a fost BPN, s-a format o comisie pentru analiza guvernului - pentru că unul dintre factorii pentru care am pierdut puncte comparativ cu 2016 a fost imaginea guvernului, funcţionalitatea lui - şi, ca urmare a acelei scrisori de la ultimul CEX, s-a format o comisie care analizează acum partea umană, resursa umană. Probabil vom încerca să mai propunem şi noi ceva din Giurgiu, sper că vom avea din nou miniştri, pentru că am văzut că atunci era o mare tragedie că am pierdut miniştri. Nu am pierdut nimic, ideea e să ne facem datoria, dar atunci am văzut că foarte multe publicaţii anunţau aşa o mare tragedie că nu mai avem ministru. Funcţia de ministru e o funcţie extrem de volatilă", a declarat Niculae Bădălău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel