Pensii speciale. Kelemen Hunor: "Populism ieftin"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Demisia lui Marcel Ciolacu din Parlament și cea a senatorilor și deputaților USR pentru a rezolva problema pensiilor speciale reprezintă „ un populism ieftin și nu rezolvă absolut nimic”, declară președintele UDMR, Kelemen Hunor.

„Singura soluție echitabilă și corectă dacă vrem să vorbim despre pensiile speciale este ștergerea, abrogarea tuturor pensiilor, inclusiv pensiile magistraților și pensiile foștilor securiști, ofițerilor. Restul este un populism ieftin și nu rezolvă absolut nimic. Trimiteți-i pe domnul Ciolacu și pe cei de la USR la doamna Violeta Alexandru, la Ministerul Muncii, să le explice cum se calculează pensiile. Deci ei nu renunță la nimic, așa cum nu a renunțat domnul Ciolacu nici acum patru ani la nimic, când și-a dat demisia cu o zi înainte de terminarea mandatului, nu va renunța nici acuma la nimic, nici el, nici cei de la USR”, afirmă la RFI Kelemen Hunor.

Liderul UDMR spune care este „singura soluție echitabilă” la problema pensiilor speciale: „Noi când am propus ștergerea tuturor pensiilor, inclusiv ale magistraților și foștilor lucrători ai Securității, USR a votat împotrivă. Deci asta este singura soluție echitabilă și corectă, ștergem toate pensiile speciale și pensiile de serviciu, așa cum am propus noi încă de anul trecut", conform Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel