Pedofil CONDAMNAT la 401 ani închisoare. A ABUZAT sexual două SURORI, pe una dintre ele lăsând-o GRAVIDĂ

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un tânăr din California care a abuzat sexual două surori minore va muri în spatele gratiilor după ce a fost condamnat la 401 ani închisoare. 

Potrivit dailymail.co.uk, Macario Cerda, în vârstă de 39 de ani, a fost condamnat la 401 ani de închisoare pentru numeroase infracțiuni comise între 2009 și 2013 față de fiicele iubitei lui de la acea perioadă.

Bărbatul a fost găsit vinovat de trei acte de viol cu violență, răpire în vederea comiterii unui viol, amenințări cu moartea și șapte acte sexuale cu un copil sub 14 ani.

Potrivit anchetatorilor, Cerda le-a supus unor acte de teroare pe femeia cu care avea o relație și pe fiicele acesteia timp de mai mulți ani.

Citește și Italia. ROMÂNCĂ, abuzată SEXUAL de un FUNCȚIONAR italian

Pe 26 februarie 2013, Cerda a forțat-o pe una dintre fete să intre într-o dubă și a dus-o într-o anumită locație. Bărbatul a violat-o pe fată, sub amenințarea că le va face rău rudelor ei. În acest timp, mama fetei a sunat și i-a auzit strigătele, chemând poliția. Bărbatul a fost arestat.

În timpul procesului, una dintre fete, minoră, a descris cu lux de amănunte ororile la care au fost supuse și ea, și sora mai mare, dar și mama lor în toți acei ani.

Una dintre fete, abuzată începând din 2010, a rămas însărcinată și a dat naștere unui copil ca rezultat al atacului. Sora ei mai mică a fost, la rândul ei abuzată, începând cu 2009.

„Această familie nu va mai trăi niciodată cu spaima că Cerda se va întoarce și le va teroriza. El își va petrece restul zilelor într-o închisoare din California”, a declarat procurorul Tim Ward.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel