Pedepsit de Dumnezeu: Un hoț care încerca să fure statuia Arhanghelului Mihail din biserică, s-a rănit chiar în sabia acestuia

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Pedepsit de Dumnezeu: Un hoț care încerca să fure statuia Arhanghelului Mihail din biserică, s-a rănit chiar în sabia acestuia / Foto: Unsplash
Pedepsit de Dumnezeu: Un hoț care încerca să fure statuia Arhanghelului Mihail din biserică, s-a rănit chiar în sabia acestuia / Foto: Unsplash

Un bărbat beat a fost înjunghiat de sabia Arhanghelului Mihail în timp ce încerca să fure statuia acestuia și alte obiecte de valoare dintr-o biserică din Monterrey, Mexic, în apropiere de granița dintre SUA și Texas.

Carlos Alonso, în vârstă de 32 de ani, a fost acuzat că a sărit gardul bisericii parohiale Cristo Rey și a spart o ușă de sticlă pentru a intra în clădirea sacră, a relatat ziarul național mexican Milenio.

Acesta ar fi încercat să fure o statuie a Arhanghelului Mihail, când s-a împiedicat și a căzut chiar în sabia obiectului sacru pe care încerca să îl fure.

 

Tras în țeapă de destin

 

Gâtul lui Alonso s-a lovit de sabie, împungându-l în țeapă, și doar datorită trecătorilor care au văzut urma de sânge, paramedicii au fost chemați să efectueze tratamentul medical de salvare.

El a fost apoi escortat de poliție la un spital din apropiere. Potrivit Agenției de presă catolice, se așteaptă ca acesta să fie predat parchetului după ce își va vindeca rănile.

În tot acest proces, presa menționează cu statuia Sfântului Mihail nu a fost deteriorată, ceea ce este o veste bună, deoarece vom avea nevoie de el, potrivit Bibliei. Mai exact, potrivit cărții lui Daniel, când va veni sfârșitul lumii, el se va întoarce.

Versetul sună astfel: "În acest moment, el va reveni la viață: În vremea aceea se va ridica Mihail, marele prinț care are grijă de poporul tău. Și va fi un timp de necaz, cum n-a mai fost niciodată de când a existat o națiune până atunci; dar în vremea aceea poporul tău va fi eliberat, fiecare al cărui nume va fi găsit scris în carte."

 

Locuitorii din zonă consideră că hoțul merită rănile

 

Mihail este de obicei înfățișat în operele de artă și în statui ca purtând o sabie în timp ce îl învinge pe Satana în luptă, așa că este o veste bună că sabia nu a fost deteriorată.

Locuitorii din zonă au numit de atunci căderea sângeroasă a bărbatului drept "o chestiune de justiție divină".

Lupita, proprietara unui magazin din Monterrey, a declarat pentru postul de știri ABC Noticias că Alonso și-a meritat rănile și a considerat că a fost un act divin.

"Asta i s-a întâmplat pentru că a făcut lucruri rele", a spus ea. "Sfântul Mihail este pentru protecție, pentru a combate răul, cred că de aceea i s-a întâmplat asta", conform Ladbible.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel