Pe cine dă vina Coaliția pentru Familie pentru eșecul referendumului

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Eșecul referendumului: Mihai Gheorghiu, liderul Coaliţiei pentru Familie (CpF), a acuzat o dezinformare masivă a poporului și a arătat cu degetul spre clasa politică.

Mihai Gheorghiu, liderul Coaliţiei pentru Familie (CpF), a afirmat duminică seară, după încheierea procesului de votare, că bătălia împotriva ideologiei de gen va continua şi pe viitor pentru că vocea a patru milioane de români trebuie să fie ascultată. El a acuzat o dezinformare masivă a poporului și a arătat cu degetul spre clasa politică.

"Ce am trăit noi astăzi este un vot legal şi constituţional (...) un vot covârşitor, chiar dacă nu am împlinit ţinta noastră de şase milioane. Chiar dacă ţelul nostru nu este împlinit şi nu am putut revizui Constituţia, acest vot (...) rămâne să existe în istoria acestei societăţi şi acestei naţiuni. Data viitoare vom reuşi, pentru că apărarea firescului, apărarea a ceea ce am primit şi a ceea ce vrem să lăsăm în urma noastră este importantă pentru milioane şi milioane de români (...) E o primă bătălie, vor mai urma şi altele pe care sigur le vom câştiga", a declarat liderul CpF.

El a acuzat boicotul generalizat din partea clasei politice, a mass-media şi dezinformarea cetăţenilor.

"Ne-am confruntat cu o imensă maşină propagandistică, antireferendum, pro boicot, de manipulare şi dezinformare a acestui popor. Ne-am confruntat şi cu un fenomen neaşteptat şi anume boicotul generalizat al partidelor politice din România împotriva acestui referendum", a mai precizat Mihai Gheorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel