Paul Stănescu: Pe Marcel Ciolacu l-a afectat foarte mult că a fost acuzat de TRĂDARE naţională

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Paul Stănescu, unul dintre cei mai apropiaţi oameni ai lui Marcel Ciolacu, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX că preşedintele interimar al social democraţilor, Marcel Ciolacu, a fost afectat in această perioadă de acuzaţiile aduse de preşedintele Klaus Iohannis. 

Paul Stănescu a afirmat și că Marcel Ciolacu a muncit şi foarte mult în această perioadă.

"Eu am petrecut foarte mult timp cu el în ultima perioadă. Foarte mult l-a afectat că a fost acuzat de trădare naţională de către preşedinte. Marcel vine dintr-o familie de militari, tatăl său fiind unul dintre cei mai buni piloţi pe care i-a avut România şi sigur că a fost foarte afectat. E complicat la un asemenea nivel când preşedintele României acuză al treilea om în stat de trădare naţională. E un lucru foarte complicat. A fost şi starea de oboseală, volumul foarte mare de muncă, probabil şi condiţiile din sala de conferinţă care este undeva la subsol şi nu e foarte bine aerisită. Aşa se întâmplă, clachezi. Marcel nu avea probleme de sănătate, am discutat ore multe cu el, nu avea istoric medical sau ceva care sa atragă atenţia", a spus Paul Stănescu, pentru MEDIAFAX.

VIDEO-Vezi aici momentul în care lui Marcel Ciolacu i se face rău

Preşedintele Camerei Deputaţilor a ajuns la Spitalul Militar Central din Capitală, spital unde poate primi îngrijri medicale în calitate de demnitar. Marcel Ciolacu a mers cu maşina personală la unitatea medicală, el urmând să fie testat pentru COVID-19.

Persoane care se aflau în sediul PSD au solicitat, în primă fază, ambulanţa SMURD pentru a-i acorda primul ajutor lui Marcel Ciolacu. La puțin timp după acest moment, echipa sa a anulat solicitarea făcută.

Medicul Bogdan Opriţa a spus, pentru MEDIAFAX, că maşina SMURD nu a apucat nici să plece spre sediul PSD, acolo unde i s-a făcut rău lui Marcel Ciolacu, pentru că medicii au fost anunţaţi că nu mai este nevoie să ajungă acolo.

Președintele PSD a ajuns la spital cu mașina personală

 

În schimb, preşedintele interimar al PSD a plecat la spital cu maşina personală, la câteva minute după ce i s-a făcut rău în timpul conferinţei pe care a susţinut-o la sediul PSD.

Pentru că Marcel Ciolacu are şi funcţia de Preşedinte al Camerei Deputaţilor, poate beneficia de servicii medicale la Spitalul Militar de Urgenţă Central Dr. Carol Davila din Capitală, aşa cum prevede protocolul încheiat de acest spital şi SPP.

Aşa cum se întâmplă cu orice pacient care ajunge pentru îngrijiri la Spitalul Militar, şi lui Marcel Ciolacu medicii îi vor face un test pentru a afla dacă demnitarul este infectat cu COVID-19 sau nu.

Într-un astfel de caz, în care există o suspiciune de AVC, protocolul medical presupune mai multe tipuri de investigaţii. Astfel Marcel Ciolacu ar putea face CT cerebral, electrocardiogramă, analize de sânge, şi markeri cardiaci de accident coronarian.

Având în vedere că preşedintele Camerei Deputaţilor a putut pleca pe picioarele lui spre maşină şi nu era cunscut ca având şi alte probleme de sănătate, nu este exclusă existenţa unei simple lipotimii. Medicii de la Spitalul Militar vor face toate investigaţiile necesare şi vor prezenta în cursul zilei de duminică un raport legat de starea sa de sănătate.

Președintele PSD a avut, duminică, o transmisie live, pe pagina de socializare a partidului, în cadrul căreia a prezentat programul pentru repornirea economică a României.

În timpul transmisiei, după circa 10 minute de la momentul în care a intrat în direct, liderul PSD a început să vorbească cu dificultate și să tremure.

Ulterior, el și-a pierdut echilibrul și a fost ajutat de un membru al echipei care se afla în platoul de transmisie a declarației lui Ciolacu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel