Patru români, între care un copil, răniți în urma unui accident cumplit cu trei mașini, la Buzău: Unul dintre autoturisme s-a rupt în două

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un copil și trei adulți au fost răniți duminică seara în urma unui accident în care au fost implicate trei mașini. Unul dintre șoferi a consumat alcool, au stabilit polițiștii.

Accidentul a avut loc pe DN 2, la intrarea în localitatea Poșta Câlnău dinspre Buzău. Trei mașini au fost implicate, iar circulația pe șosea a fost îngreunată zeci de minute.

Un autoturism a fost condus de un șofer de 50 de ani, din Poșta Câlnău, altul de un șofer de 34 de ani, din Vrancea, și al treilea de un șofer în vârstă de 51 ani, din Vrancea, potrivit Mediafax.

Un copil și trei adulți, răniți în urma unui accident cumplit cu trei mașini, la Buzău

 

O mașină este rupă în două. În jumătate din față o femeie a rămas captivă, iar pompierii s-au chinuit minute în șir să o scoată. Cealaltă jumătate a mașinii s-a înfipt în zidul unei case, potrivit presei locale.

„Din primele date de la fața locului, la intrare în Poșta Câlnău, a reieșit că este vorba de o coliziune între trei autoturisme conduse pe direcția Buzău către Râmnicu Sărat. Unul condus de un șofer de 50 de ani, din Poșta Câlnău, altul condus de către un șofer de 34 de ani, din Vrancea și al treilea condus de un șofer în vârstă de 51 ani, din Vrancea.

În urma testării cu aparatul etilotest, în cazul șoferului din Poșta Câlnău, a indicat o alcoolemie de 0.54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 50 de ani și a pasagerei acestuia, o femeie din Poșta Câlnău și alți 2 pasageri din autoturismul șoferului de 34 de ani, un minor de 5 ani și o femeie de 31 de ani, ambii din Vrancea.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel