Patronul unui teren sintetic din Constanța, amendat că i-a lăsat pe copii să se joace fotbal

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Administratorul unui complex sportiv din municipiul Constanţa a fost vineri amendat de poliţişti cu 3.000 de lei, după ce pe un teren sintetic acoperit cu balon au fost depistaţi 20 de minori, care desfăşurau activităţi sportive de grup.

De asemenea, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, pe terasa situată în cadrul complexului sportiv au fost identificate trei persoane care consumau băuturi alcoolice şi nu şi-au putut justifica prezenţa. Acestea au fost sancţionate contravenţional cu câte 500 de lei.

Poliţiştii Secţiei 4 din municipiul Constanţa au mai controlat, într-o acţiune desfăşurată în intervalul orar 10,00 - 20,00 pe linia prevenirii şi limitării răspândirii infecţiei cu COVID-19, aproximativ 100 de autovehicule. Totodată, au fost legitimate 180 de persoane, numărul sancţiunilor contravenţionale aplicate fiind de 32, în valoare totală de 12.000 de lei.

Municipiul Constanţa este în carantină, rata de infectare cu noul coronavirus înregistrată vineri fiind de 8,65 la mia de locuitori, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel