Pățania unui turist în vacanță în Spania a devenit virală. Cristian: „Se îndrăgostește de tine și nu mai vrea să plece“ / Video

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Cristian a decis că Loret del Mar, celebra stațiune din Spania, este o destinație de vacanță potrivită pentru el. Ce a pățit însă după ce a intrat în apă a fost însă totu neașteptat. 

 

Cristian a filmat momentul și a încărcat clipul pe TikTok, acolo unde s-a viralizat rapid. Peste cinci milioane de vizualizări a strâns, în doar câteva zile.

"Aș fi plâns și aș fi țipat tot timpul", scrie un utilizator care comentează videoclipul care face furori pe rețelele de socializare. Mai toți cei care au văzut clipul spun același lucru, că le-ar fi fost extrem de teamă de o așa întâmplare și că acum mulți s-au ales cu o nouă fobie. Alții însă spun că ar fi mers foarte bine ... cu cartofi prăjiți.

Filmarea postată pe TikTok de CristianCastagna7 arată cum o caracatiță îl "atacă" din spate pe turist - și nu-i mai dă drumul. 'Când caracatița se îndrăgostește de tine și nu mai vrea să plece niciodată', este descriere dată clipului de către autor.

@christiancastagna7 Ma non va più via #polpo #viral #fyp ♬ OUT NOW Enzo Smooth Operator - Enzo

Anterior el postase un alt clip cu caracatița, care se arată fascinată de tatuajul de pe spatele lui Cristian. „A recunoscut cerneala rudei sale“, comentează la acest clip un utilizator.

@christiancastagna7 Io ed il mio amico polpo #sunmer #foryou #viral #fyp ♬ suono originale - Gigi Soriani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel