Pățania unei românce în vacanță în Bulgaria: „Am plecat de acolo direct la spital. Am fost internată la infecțioase“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Vacanța este perioada așteptată tot nul. Dar nu și când aceasta se transformă într-un coșmar. O româncă atenționează asupra pățaniei ei într-un hotel din Bulgaria.

O româncă aflată în vacanță în Bulgaria, la Sunny Beach, a lansat un avertisment pentru cei care planifică să ajungă în zonă. Astfel, aceasta a anunțat într-o postare pe Facebook că a ajuns, împreună cu soțul, de la hotel direct la spital.

Am fost în vacanță la hotelul Dit Majestic Sunny Beach și am plecat de acolo direct la spital. Am fost internată la infecțioase, soțul având simptome mai ușoare.

Pățania unei românce în vacanță în străinătate

 

Concluzia: gastroenterocolită cu ecoli. Mâncarea lor a fost în fiecare zi cel puțin partea de grătare, insuficient gătită și într-o zi nici filtrele la apă nu le-au mers pentru că și ea avea un gust ciudat.

Prima și ultima oară la ei, nu recomand!“ a scris Alexandra pe un grup de Facebook

Comentariile nu au întârziat să apară.

2. -imagine fara descriere- (grup-fbk-vacante.PNG)

„Trădați România....pentru nimic“

 

„Și noi am pățit așa în Bulgaria acum 2 ani, fetița nașilor a fost pe perfuzii de la enterocolită, noi atunci am fost la Bellevue in Sunny Beach. Neapărat asigurări medicale la copii“, spune Aura.

„Ați stat la piscina ? De obicei cam 50% din turiștii care isi petrec timpul la piscina fac enterocolita!“, spune alt turist.

„Să mergi în Bulgaria la mare e ca și cum ai merge într-o suburbie ....Ce vă place atât de mult? E doar o țară de tranzit către Grecia , Turcia....etc.Trădați România....pentru nimic“, este de părere Mihai.

„Foarte trist că se întâmplă așa ceva la un hotel de 4*“.

Vezi și: O familie de români, dezamăgită de vacanţa în insula Thassos: Nu vom mai călca vreodată pe aici! Nu suntem bine primiți!

 

Aflată în vacanță în insula Thassos, o familie de turişti români s-a trezit că are de plătit o amendă. În momentul în care românii au mers la poliţie, ofițerii au avut un comportament agresiv.

Totul ar fi pornit de la o parcare zona pieței din Prinos, de unde românca s-a ales cu o amendă şi plăcuțele de înmatriculare luate. Pentru că nu înțelegea ce s-a întâmplat, femeia s-a dus la cea mai apropiată secţie de poliţie, acolo unde a descoperit că majoritatea celor amendați erau români.

Româncă a povestit, pe reţelele de socializare, întâmplarea care a făcut-o să ia decizia de a nu mai planifica niciodată vreo vacanță în acea zonă a Greciei.

Citește continuarea poveștii AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel