Paste reci cu roșii cherry și busuioc - cel mai simplu mod de a face paste. Un deliciu gata în doar 10 minute!

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Paste reci cu roșii cherry și busuioc - cel mai simplu mod de a face paste. Un deliciu gata în doar 10 minute!
Paste reci cu roșii cherry și busuioc - cel mai simplu mod de a face paste. Un deliciu gata în doar 10 minute!

Dacă îți e poftă de paste, dar nu ai chef să gătești un sortiment complicat, varianta simplă cu roșii cherry și cremă de busuioc te salvează de fiecare dată. Este un fel de mâncare gustos și parfumat, iar simplitatea sa este incredibilă.

Pastele reci cu roșii cherry și busuioc sunt un preparat gustos și aromat pe care îl puteți servi la cină sau la prânz, în zilele fierbinți de vară. E gata în doar câteva minute, timp suficient pentru a amesteca toate ingredientele.

Sosul este preparat cu roșii cherry, busuioc, parmezan și ulei de măsline extravirgin, iar adaosul de migdale face ca textura să fie ușor granulată și, de asemenea, echilibrează perfect acest fel de mâncare.

Delicioasă și gustoasă, această cremă face ca pastele să fie unice, dar poate fi savurată și pe pâine sau crostini, ca aperitiv.

Află în continuare cum să faci cele mai bune paste reci cu roșii cherry și busuioc. 

Ingrediente (pentru 3-4 persoane)

 

- 400 g de paste

- 250 g roșii cherry

- 50 g migdale

- 60 g parmezan ras

- 50 g busuioc

- 50 ml ulei de măsline extravirgin

- sare și piper după gust

Vezi și: Așa faci cea mai tare salată de vinete - Cu siguranță o vei mânca cu bucurie de copil!

Mod de preparare


Pentru obține acest preparat, puneți întâi o oală cu apă la fiert. Când dă în clocot, adăugați sare și fierbeți pastele în timpul indicat pe ambalaj. Ideal ar fi să nu le fierbeți prea tare, astfel încât să rămână "al dente".

Când sunt gata, scurgeți pastele și treceți-le sub apă rece pentru a opri procesul de gătire. Alternativ, puteți sări peste acest pas și, după ce le scurgeți, transferați-le imediat într-un bol.

Se toarnă puțin ulei de măsline extravirgin și se amestecă. Acum se lasă să se răcească complet în timp ce ne ocupăm de restul ingredientelor.

Spălăm și tăiem roșiile cherry, apoi le transferăm într-un blender și adăugăm parmezanul ras și uleiul de măsline. Amestecăm bine, iar apoi adăugăm frunzele de busuioc proaspăt tocate și migdalele decojite. Condimentăm totul cu sare și piper după gust.

Amestecăm din nou pentru se încorpora bine toate ingredientele și a obține o consistență cremoasă.

Turnăm sosul de rochii cherry și busuioc peste paste, amestecăm bine și le aducem la masă.

Sunt un deliciu!

Poftă bună!

Vezi și: Rulouri cu brânză și spanac, un aperitiv foarte ușor de gătit. Spanacul și brânza sunt o pereche ruptă din rai, îndiferent dacă sunt calde sau reci

----------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o nouă rețetă, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt 
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g 
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G 

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel