Scandal monstru între foști și actuali PSD-iști. Partidul lui Dragnea îl atacă pe Ciolacu: "Sluga unui sistem, un pion ridicol"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Alianța Pentru Patrie, Partidul lui Liviu Dragnea, lansează un atac dur la adresa lui Marcel Ciolacu pe care îl acuză că este "sluga unui sistem, un pion ridicol". 

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, îi adresează o scrisoare deschisă lui Marcel Ciolacu, în care îi pune câteva întrebări despre ”debarcarea” ministrului Chesnoiu, acuzându-l, totodată, de faptul că nu este ”sub nicio formă patriot”, ci ”doar sluga unui sistem, un pion ridicol”.

"Ți-am urmărit cu atenție conferința de presă în care ai anunțat nominalizarea lui Petre Daea la Ministerul Agriculturii.

Pe lângă greșelile tale gramaticale, greutatea exprimării în spațiul public și bâlbâielile care deja te caracterizează, am aflat că te consideri un patriot și că încerci să copiezi mesajul A.P.P. Prin urmare îți spun public câteva întrebări:

1. Când vei explica public rolul tău în ”debarcarea” ministrului Chesnoiu, de la agricultură?
2. Când vei explica public rolul pe care l-a avut Petre Daea în ”debarcarea” ministrului Chesnoiu, de la agricultură?
3. Când vei explica public motivul pentru care l-ai aruncat pe Chesnoiu în ”gura leilor”, și motivul pentru care ai dat ordin parlamentarilor P.S.D. să voteze ridicarea imunității parlamentare a colegului lor, Chesnoiu?
4. Când vei explica public dacă exprimarea ta ”înlocuitorul în acest moment”, cu referire la Petre Daia, înlocuitorul lui Chesnoiu, înseamnă că la ordinul cuiva, sau în planul gândit de tine, vei proceda la fel și cu nominalizatul tău din acest moment?

În concluzie, la final îți transmit următoarele:


Nu ești sub nicio formă patriot, ci ești doar un ”academist” S.R.I. care a înfipt cuțitul în spatele adevăratului patriot, care este Liviu Dragnea.
Nu ne imita, nu te poți confunda cu noi, nu vei face parte niciodată din grupul suveraniștilor și patrioților iubitori de țară, tradiții și popor!
Ești doar sluga unui sistem, un pion ridicol folosit și utilizat pentru interesele altora, iar Petre Daea încă nu știe în ce joc s-a băgat, slăvindu-te public pe tine și delimitându-se de Liviu Dragnea și de mine.

Dacă nu vei răspunde în mod onest și în totală transparență la întrebările de mai sus, voi răspunde eu în locul tău!
Este obligatoriu ca românii să știe adevărul, merită să-l cunoască și trebuie să se convingă de minciunile, fariseismul și acțiunile voastre antiromânești", este mesajul semnat de Codrin Ștefănescu, secretar general al Alianței pentru Patrie.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel