Parlamentul nu mai dezbate starea de alertă! Ultimă oră

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
sedinta_parlament
sedinta_parlament

Parlamentarii nu vor mai dezbate astăzi starea de alertă, având în vedere că proiectul propus de Victor Ponta, care prevedea încetarea stării de alertă, nu a îndeplinit numărul de voturi în Biroul Permanent.

Proiectul pe care și-l dorea Victor Ponta să fie introdus pe ordinea de zi a plenului care începe în mai puțin de 40 de minute nu a întrunit numărul de voturi în ședința Biroului Permanent Reunit, așa că nu va fi discutat astăzi. 

În momentul în care a fost supus votului în Biroul Permanent Reunit, doar un singur parlamentar a votat pentru introducerea proiectului pe ordinea pe zi, cel de la ProRomânia, toți ceilalți parlamentari fiind împotrivă, anunță Antena 3

Din primele informații, motivul pentru care parlamentarii ar fi fost contra a fost riscul de a rămâne fără stare de alertă și fără măsuri legale de prevenire și combatere a coronavirusului. 

 

Pro România, proiect pentru încetarea stării de alertă

 

Pro România, partidul condus de Victor Ponta, a inițiat, miercuri, un proiect pentru încetarea stării de alertă și a măsurilor destinate prevenirii infectării cu coronavirus, pe care l-a trimis Parlamentului spre dezbatere.

În hotărârea inițiată de Pro România, Parlamentul solicită Executivului prezentarea unui raport complet privind epidemia, măsurile de combatere și prevenire instituite, efectele acestor măsuri, precum și măsurile economico-sociale întreprinse în contextul crizei sanitare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel