Panică într-un avion, după ce un geam s-a crăpat în zbor, la 10.000 de metri altitudine: Aterizare de urgență (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O fereastră a unui avion cu destinația New York s-a crăpat brusc în aer, semănând anică în rândul pasagerilor. Pentru a nu risca depresurizarea aeronavei, piloții au aterizat de urgență.

Acesta este momentul îngrozitor în care fereastra unui avion s-a fisurat în aer. Pasagerii care călătoreau cu Poland Airlines au fost îngroziți.

Zborul se îndrepta din Varșovia spre New York. Un videoclip de pe TikTok explică cum ruta avea ca destinație aeroportul JFK din New York, SUA.

Zborul terifiant a avut loc pe 20 august, chiar în momentul în care avionul a început să coboare de la 10.000 de metri. Pasagerii pot fi auziți țipând în timpul scenelor îngrijorătoare.

Geamul s-a crăpat în timp ce avionul cobora în New York, la aproximativ 300 de mile nautice la nord-est de Big Apple. Polish Airlines rsa spus că stratul electrofotocromatic folosit pentru a întuneca fereastra a fost deteriorat, dar securitatea ferestrei nu a fost afectată în niciun fel.

Aeronava a aterizat în siguranță și s-a întors la Varșovia, unde fereastra a fost reparată de echipele de întreținere ale companiei aeriene. Avioanele sunt proiectate să rămână în siguranță în cazul în care un parbriz sau un geam de cabină se fisurează.

@degenerate.destroyer2 #crazy #lotairlines #poland #planes ♬ original sound - Tristan

Deși acest lucru se întâmplă ocazional, este puțin frecvent. Piloții vor ateriza pentru a reduce presiunea și vor planifica o diversiune dacă estenecesar. Conform reglementărilor FAA, fereastra trebuie să poată rezista la o presiune cu cel puțin 33% mai mare decât aceasta. Asta înseamnă că fereastra poate rezista la o forță de cel puțin încă 378 lbs.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel