PANICĂ în familia bebelușului român intoxicat cu Extasy în SPANIA: Riscă să piardă CUSTODIA copilului lor

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Părinții bebelușului care a fost la un pas de moarte după ce a înghițit o pastilă de extasy într-un parc din orajul Getafe, spania, se tem că ar putea fi decăzuți din drepturi. Andreea Și Marian sunt stabiliți de 15 ani în Spania.

Un bebluș de doar 11 luni a fost la un pas de moarte, după ce a înghițit accidental o pastulă dintr-un drog foarte puternic, pe care a găsit-o pe jos, într-un parc. După şocul de a-şi vedea copilul la un pas de moarte, Marian și Andreea, părinţii micuțului Elian, se confruntă acum cu o altă problemă: ar putea fi decăzuţi din drepturi. Mama băiatului susţine că este discriminată de autoritățile spaniole din cauza faptului că ea și soțul sunt de naționalitate română, potrivit publicației cope.es.

Mama copilului povesteşte bebeluşul cu care ieșise în parcul de lângă casă, a găsit pe jos o pastilă de ecstasy şi, într-o clipă, a înghiţit-o. A crezut inițial că este vorba despre o bucată de cretă, saliva bebelușului devenind albastră, însă în câteva minute starea lui s-a înrăutățit. A sunat la Ambulanţă şi a întrebat cum poate interveni. A încercat, apoi, să ceară ajutor la policlinică, dar era închis.

Citește și: COȘMARUL unei familii de români din SPANIA: Bebelușul lor, la un pas de MOARTE după o banală plimbare în parc

Au ajuns de urgență la cel mai apropiat spital, dar bebelușul era în stare critică. După ce i s-au făcut spălături gastrice și i s-a administrat tratament, bebelușul și-a revenit, stând internat trei zile. Copilul este acum în afara oricărui pericol. La externare însă, pe fișa lui era menționat și subliniat faptul că mama și tatăl lui sunt de naționalitate română, fapt care i s-a părut foarte suspect. Ei au fost chemați și la poliție pentru a da declarații în legătură cu acest incident,da r și aici, spune mama copilului, a fost tratată discrimantoriu, polițiștii lăsând impresia că îi suspectează că sunt direct vinovați de incidentul în care a fost implicat copilul.

Românca a declarat pentru presa spaniolă că a a dus şi imagini cu locul de joacă unde s-a întâmplat totul. Filmarea nu a fost făcută publică dar femeia susţine că locul de joacă este plin de gunoaie, mucuri de ţigări şi obiecte periculoase pentru copii.

Serviciile sociale au deschis o anchetă şi vor afle dacă românii sunt părinţi responsabili. Andreea şi Marian au depus la dosar rezultatele testelor antidrog care au ieşit negative. Iar acum strâng semnături de la vecinii care îi ştiu de 15 ani, de când locuiesc în Spania. Ei se tem de faptul că statul spaniol le-ar putea lua custodia micuțului Elian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel