Pandișpan italian. Un desert delicios din trei ingrediente. Pufos, umed și gustos

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Pandișpan italian. Un desert delicios din trei ingrediente. Pufos, umed și gustos
Pandișpan italian. Un desert delicios din trei ingrediente. Pufos, umed și gustos

Prepararea unui desert îți poate lua mult timp și necesită și abilități culinare. Nu se întâmplă așa însă cu această rețetă. Azi vorbim despre un deset cu un gust delicios. Aveți nevoie de un minim de ingrediente pentru un rezultat excepțional. Pufos, umed și foarte gustos chiar și fără cremă. Cu siguranță, acest desert vă va cuceri!

Pandișpanul cu amidon este foarte aromat. Funcționează foarte bine atât pentru micul dejun, cât și pentru gustări și, dacă vă gândiți la sărbători speciale, adăugați pur și simplu o umplutură după gust, un strat de ciocolată sau o glazură de zahăr.

Pandișpan italian. Un desert delicios dintr-un minim de ingrediente. Pufos, umed și gustos

 

Ingrediente: 

 
- 100 grame de făină;

- 100 grame de amidon;

- 12 grame de praf de copt;

- 4 ouă;

- 1 praf de sare;

- 150 grame de zahăr;

- 1 linguriță de zahăr vanilat;

- 80 grame de unt;

-  2 linguri de zahăr pudră.


Pandișpan italian. Un desert delicios din trei ingrediente. Pufos, umed și gustos.  Mod de preparare 


 
Într-un castron, bateți ouăle cu sare și zahăr, timp de 5-7 minute. Trebuie să obțineți o spumă densă, pufoasă și deschisă la culoare. Adăugați zahărul vanilat și mixați în continuare. 

 

Încercați și:  Prăjitura cu apă. Este gata într-o clipa și cu doar 170 de calorii

 

Combinați făina, amidonul și praful de copt, apoi cerneți amestecul în vasul cu ouă și amestecați cu telul, cu mișcări de jos în sus. Topiți untul și adăugați-l în vasul cu aluat, amestecând cu grijă.


Vă sugerăm și: Tartă cu brânză și alune. Un desert irezistibil, fraged și aromat. Secretul cofetarilor italieni s-a aflat


Tapetați baza unei forme detașabile, cu diametrul 20-22 cm cu hârtie de copt, turnați aluatul și coaceți tortul într-un cuptor preîncălzit până la 180°С, timp de aproximativ 30 de minute, fără să deschideți ușa cuptorului.


Ar putea să vă placă și:  Tartă cremoasă cu fructe de pădure. Este gata în câteva minute și are doar 130 de calorii

 

Lăsați-l la temperatura camerei, atâta timp cât este necesar. Acest pas este foarte important deoarece, dacă nu este răcit complet, prăjitura se umezește, pierzând textura și durabilitatea. Grătarul este perfect pentru acest proces, deoarece se răcește uniform.

Presărați tortul din abundență cu zahăr pudră și îl puteți servi lângă un pahar de lapte cald sau lângă o ceașcă de cafea. Cu siguranță toată familia va fi încântată de acest deliciu culinar. Poftă bună! 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel