Pâine umplută cu ou și mazăre. Rețeta rapidă și specială pentru cină

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură cocinafacil.com.mx
Sursa foto: captură cocinafacil.com.mx

Masa acasă este ocazia perfectă pentru a face din un moment de zi cu zi ceva special. De aceea vă prezentăm rețeta aceastei pâini umplută cu ou și mazăre, cu adevărat delicioasă!

Pâine umplută cu ou și mazăre - Ingrediente

 

4 bucăți de pâine de tip bulcă rotundă

1 cană de brânză mozzarella, rasă

4 ouă

1 cană de lapte fermentat

½ cană de mazăre gătită

1 lingură menta și patrunjelul tocat marunt

Sare și piper

 

Pâine umplută cu ou și mazăre - Mod de preparare

 

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.

Tăiați pâinea în centru și scoateți miezul pentru a forma un castron.

În partea de jos a fiecărei pâini, distribuiți brânza, adăugați 1 ou în fiecare pâine, presărați laptele fermentat și mazărea.

Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți timp de 15 minute.

Se servește cald însoțit de sosul la alegere.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel