Pădurar ATACAT de doi indivizi. I-au furat arma din dotare

Andreea Cosma |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Doi bărbaţi din judeţul Galaţi au fost reţinuţi de poliţişti după ce au atacat un pădurar şi i-au sustras arma din dotare, se arată într-un comunicat transmis, vineri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată, prin apelul unic de urgenţă 112, de un bărbat, de 30 ani, pădurar la Ocolul Silvic Tecuci, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe fondul forestier aparţinând comunei Brăhăşeşti, ar fi surprins doi bărbaţi care sustrăgeau material lemnos. Încercând să-i oprească, ar fi tras două focuri de avertisment, în plan vertical, dar cei doi l-ar fi atacat, lovindu-l cu un obiect contondent, în zona capului, şi sustrăgându-i arma din dotare.

Poliţiştii i-au identificat pe cei doi prezumtivi autori ai faptelor, doi bărbaţi, de 50 şi respectiv 23 ani, ambii din comuna Brăhăşeşti. La domiciliul acestora, într-o anexă a gospodăriei, poliţiştii au găsit şi arma sustrasă.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cei doi fiind cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de ultraj şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel