PAȘTI 2018. MAE, `Ghidul de călătorie pentru Sărbătorile Pascale 2018`

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Aplicatie calatorie, Pasti 2018
Aplicatie calatorie, Pasti 2018

MAE vine în sprijinul cetățenilor români care se deplasează în străinătate în perioada Sărbătorilor Pascale 2018. 

Ministerul Afacerilor Externe pune la dispoziţia românilor `Ghidul de călătorie pentru Sărbătorile Pascale 2018`. Materialul conține recomandări utile în cazul călătoriilor în afara graniţelor României, precum și un set de informații de interes pentru cele mai frecventate destinații turistice din această perioadă, respectiv Austria, Bulgaria, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Israel, Marea Britanie, Portugalia şi Spania.

Cetățenii români pot evita eventuale situaţii neplăcute ce pot apărea pe perioada vacanţei sau a concediului lor în străinătate consultând `Ghidul de călătorie pentru Sărbătorile Pascale 2018`, postat pe pagina web a MAE, la rubrica "Sfaturi de călătorie", secţiunea `Ghiduri de călătorie`.

Iată link-ul: http://www.mae.ro/node/1552

Alte instrumente la dispoziție pentru călătoriile în străinătate

Ministerul Afacerilor Externe reamintește cu acest prilej că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia `Călătoreşte în siguranţă`, care poate fi descărcată de pe website-ul MAE (www.mae.ro/app_cs ) pe orice telefon mobil de tip smartphone cu sistem de operare Android sau IOS. Aplicația oferă informații, sfaturi de călătorie și posibilitatea de alertare în cazul în care apar situații speciale în țara în care aceștia se află. După descărcarea aplicației se recomandă efectuarea unei actualizări. Cetăţenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziție recomandările generale de călătorie publicate pe pagina web a Ministerului Afacerilor Externe, la secțiunile Condiții de călătorie (http://www.mae.ro/travel-conditions) și Alerte de călătorie (http://www.mae.ro/travel-alerts).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel