(P) Arata-le celor dragi ca nu ai uitat de unde ai plecat. Cadori de suflet de la FineStore.ro

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Sarbatorile la romani nu ar fi la fel fara preparatele si bauturile traditionale, pe care le luam cu noi oriunde in lume ne-am afla.

Sarbatorile la romani nu ar fi la fel fara preparatele si bauturile traditionale, pe care le luam cu noi oriunde in lume ne-am afla.

Sarbatorile de iarna nu au nicaieri in lume farmecul pe care il au la romani. Bucatele traditionale, mirosul de preparate proaspete din porc, aroma de sarmale, parfumul cozonacilor abia scosi din cuptor si gustul de tuica, rece sau fiarta, palinca ori visinata, care se impleteste perfect cu ele, sunt parte din noi oriunde in lume ne-am afla.

Sarbatorile de iarna sunt de obicei cele care aduc acasa mii si mii de romani plecati peste hotare, sunt despre reintalnirea cu cei dragi in jurul bradului si al mesei intinse. 2020, insa, ii va gasi pe multi dintre noi departe de tot ceea ce iubesc; insa nu inseamna ca sufleteste nu putem fi aproape, chiar si de la distanta impusa de regulile privind prevenirea raspandirii COVID-19.

Desi esti departe de casa, nu inseamna ca nu le poti face un cadou de suflet celor alaturi de care ai fi vrut sa iti petreci sarbatorile de iarna, iar cei de la FineStore.ro s-au gandit la toate pentru tine.

Gustul si traditia Sarbatorilor, cadoul perfect de Craciun

In perioada in care totul ar fi trebuit sa fie despre familile si despre cadourile impartite celor dragi, poti sa le arati cat sunt de importanti pentru tine, in ciuda distantei ce va desparte. Mos Craciun poate ajunge la ei chiar daca tu nu o vei putea face, iar surpriza de pe chipul lor este la cateva clickuri distanta.

Cauta in oferta FineStore.ro cadoul potrivit pentru parinti, frati, nasi ori prieteni, pentru oricine dintre cei de care te leaga amintiri dragi. Ai de ales din peste 100 de feluri de cosuri cadou, fie cu bauturi si produse traditionale romanesti, fie cu vinuri deosebite si cele mai fine dulciuri. O Cutie Cadou Traditii Romanesti este un dar deosebit de Craciun pentru cei care stiu sa aprecieze si sa savureze o palinca si un rachiu imbuteliat in sticle de efect, pe care le pot consuma din toiuri traditionale, in timp ce se gandesc la tine. Dulceata de dovleac le va aminti de gustul copilariei si vor putea depana amintiri la un ceai din muguri de pin care va da savoare serilor reci de iarna; totodata, un vin rosu demisec si melodios va completa o surpriza perfecta pentru o persoana draga, care va sti, astfel, ca nu ai uitat-o.

O idee salvatoare poate fi si un cos cadou cu vinuri de calitate, dulciuri deosebite, produse cosmetice sau instrumente de scris sau un pachet de bauturi alcoolice cu pahare speciale.

Mos Craciun are ajutoare de la FineStore.ro

Poti face o surpriza placuta oricui in aceasta perioada cu un cadou comandat pe FineStore.ro, cel mai mare magazin online de bauturi alcoolice. Livrarea se face rapid, in cel mult doua zile lucratoare, iar daca vrei sa faci mai multe daruri de Sarbatori este suficienta o singura comanda, daca soliciti serviciul de livrare la adrese multiple. Astfel, cei care te asteptau acasa mai ceva ca pe Mos Craciun vor avea, totusi, parte de o bucurie, chiar daca esti departe de ei fizic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel