Ai uitat un șervețel de hârtie în mașina de spălat? Iată un truc genial care te ajută să îndepărtezi resturile de pe haine

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Pune un șervețel umed în mașina de spălat: Trucul cu un efect neașteptat pe care îl știu cele mai experimentate gospodine
Pune un șervețel umed în mașina de spălat: Trucul cu un efect neașteptat pe care îl știu cele mai experimentate gospodine

Mașina de spălat este un  indispensabilă și necesară în toate casele. O invenție ingenioasă care ne permite să spălăm rufele la temperaturi ridicate și într-un timp foarte scurt. Fără niciun efort putem îndepărta petele și igieniza hainele.

Ca toate celelalte aparate electrocasnice, mașina de spălat haine are nevoie de îngrijire constantă, pentru a preveni un defect, un miros neplăcut sau ca să nu spele perfect rufele. Pentru a elimina mirosul urât de la mașina de spălat, putem folosi oțet și înălbitor.

 

Mască pentru creșterea părului: Ai nevoie de o bere, o banană și puțină miere. Vezi rețeta pas cu pas

 

De asemenea, putem folosi un truc simplu, ca să evităm ca mașina de spălat să se strice. Este necesar să verificăm hainele murdare înainte de a le pune în mașina de spălat. De multe ori se întâmplă să uităm ceva în buzunare, care ar putea deteriora mașina sau poate provoca adevărate dezastre. Ne gândim la banii rămași în buzunarele pantalonilor sau la carnetul de conducere uitat în haină.

Nu mai arunca masca de protecție! Bagă în ea lămâie și bicarbonat apoi pune-o în rezervorul toaletei. Un truc genial!

 

Dar dacă într-o zi ai scos hainele din mașina de spălat și ai văzut mici bucăți albe de hârtie, lipite de obiectele vestimentar? Ne dăm seama că am uitat un șervețel în buzunarele blugilor. 

Primul lucru care ne vine în minte este să punem hainele înapoi în mașina de spălat și să le spălăm din nou. Însă putem rezolva problema folosind trucuri simple, dar utile.

 

Ai uitat un șervețel de hârtie în mașina de spălat? Iată un truc genial care te ajută să îndepărtezi resturile de pe haine

 

În primul rand, încercăm să scuturăm rufele energic pentru a ne asigura că resturile de hârtie cad. Acum cu ajutorul unei benzi adezive putem elimina fragmentele de hârtie, care rămân agățate de obiectele vestimentare. 

Există mai multe truci geniale pentru a îndepărta resturile șervețelelor de hârtie, uitate în mașina de spălat, fără a spăla din nou hainele.

7 beneficii surprinzătoare pentru sănătate ale vinului roșu

 

De fapt, există o metodă care ne poate salva toată ziua. Cu toții avem acasă o perie potrivită pentru îndepărtarea scamelor.  Doar treceți peria peste haine pentru a îndepărta reziduurile batistei de hârtie. Întindem rufele și, odată ce sunt uscate, verificăm dacă am scăpat de problemă.

Dacă rufele spălate nu sunt extrem de delicate, le putem pune în uscător. Resturile vor fi prinse de filtru.  Iată, așadar, un truc genial de a îndepărta resturile șervețelelor de hârtie, uitate în mașina de spălat fără a spăla din nou hainele și care ne permite să rezolvam aceasta problemă supărătoare în câțiva pași simpli. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel