Orban: Somăm PSD să înceteze atacurile mizerabila la adresa lui Klaus Iohannis

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

PNL "somează" PSD să înceteze "atacurile" la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, a declarat, luni, liderul liberalilor, premierul Ludovic Orban.

"Din păcate, PSD nu a înţeles nimic şi otrăveşte aerul acestei campanii electorale. Somăm PSD să înceteze atacurile mizerabile împotriva preşedintelui României, Klaus Iohannis, să înceteze stilul de campanie bazat pe minciună, calomnie, dezinformare", a afirmat Orban, la sediul PNL.

El a precizat că PNL va transmite, în ultimele două săptămâni de campanie electorală, obiectivele programului de guvernare pentru perioada 2021-2024.

"Vom face o campanie de prezentare a tuturor obiectivelor de investiţii pe care vrem să le finalizăm în următorii patru ani de zile, vom face o campanie pentru a prezenta toate reformele pe care le vom face, vom face o campanie în care vom prezenta repararea tuturor stricăciunilor făcute de PSD la adresa justiţiei, la adresa funcţionării sistemelor publice, la adresa mediului de afaceri şi, în general, la adresa societăţii, în ansamblu", a spus Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel