Ludovic Orban promite ajutor pentru românii din Diaspora: "În loc să se ducă la sparanghel, o să-și deschidă ferme în România"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Premierul Ludovic Orban a declarat, într-o conferință de presă desfășurată luni seară la Palatul Victoria, că Executivul pregătește un program pentru susținerea tinerilor fermieri, ajutorul fiind de până la 40.000 de euro. 

"O să punem la punct o măsură activă pentru zilieri. O să pregătim un program pentru fermieri. Chiar avem resurse pentru tinerii fermieri. Se va demara un program pentru susținerea lor, ajutorul fiind de până la 40.000 de euro pentru construcția unei ferme.

Sunt mulți care s-au întors. În loc să se mai ducă să culeagă sparanghel, o să încercăm să dezvoltăm programe care să le permită să-și deschidă o fermă în România. De asemenea, încercăm să susținem fermele care au fost afectate în perioada epidemiei. 

Și pentru fermele afectate de secetă vom acorda despăgubiri. Cred că nu s-au mai acordat despăgubiri de vreo 11 ani", a spus premierul Ludovic Orban. 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel