Orban: „Orice propunere sau posibilă soluție trebuie adusă pe masa discuțiilor”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Orice propunere sau posibilă soluție menită să consolideze viitoarea coaliție trebuie adusă pe masa discuțiilor, spune liderul PNL, Ludovic Orban: „încurajez toți partenerii să rămână consecvenți acordului inițial”.

Președintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că a convenit în cursul primelor două zile de negocieri cu liderii USR-PLUS și UDMR să comunice doar împreună și doar acele lucruri asupra cărora au ajuns la un acord.

„Având în vedere faptul că înțelegerea noastră comună a fost să evităm comunicările individuale de poziții care nu au făcut obiectul consensului dintre liderii celor trei formațiuni, rămân consecvent acordului agreat cu ceilalți parteneri de discuție. Consider că orice propunere sau posibilă soluție menită să consolideze formarea viitoarei coaliții trebuie adusă pe masa discuțiilor și încurajez toți partenerii să rămână consecvenți acordului inițial”, a anunțat Orban.

Liderul USR, Dan Barna, a făcut o declarație de presă în care l-a propus pe Cătălin Drulă pentru șefia Camerei Deputaților și a mai propus ca liderii celor trei partide din viitoarea coaliție să intre împreună în guvern ca vicepremieri.

Și liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, s-a declarat deranjat de anunțul făcut de Dan Barna, spunând că nu ajută, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel