Orban, mesaj pentru românii care nu cred în virus: "Regulile nu sunt inventate ca să facă rău cuiva"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Românii au de respectat nişte reguli simple, în contextul epidemiei cu noul coronavirus, iar obiectivul Guvernului este de a convinge cât mai mulţi români să respecte aceste reguli, a declarat joi premierul Ludovic Orban. 

"Obiectivul nostru este să convingem cât mai mulţi români să se ferească, să respecte nişte reguli simple: să porţi mască în spaţii închise, să eviţi chiar afară dacă eşti un contact apropiat cu o persoană, că se ştie cum se transmite virusul. (...) Trebuie să respecţi nişte reguli simple de igienă - să te speli pe mâini, să te dai cu cu dezinfectat, nu e nimic complicat, sunt lucruri simple.

E adevărat că există, aşa, o tendinţă din partea unora de a nu respecta regulile, un spirit de frondă, dar toate aceste reguli nu sunt inventate de cineva ca să facă rău cuiva, ci dimpotrivă, aceste reguli sunt necesare pentru a te proteja pe tine şi pe cei din jur de infectare", a declarat Orban la B1 TV, întrebat dacă Guvernul mai ia în calcul starea de urgenţă, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel