Orban: Demarăm campania pentru abrogarea OUG 114

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Ludovic Orban
Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, declară că partidul pe care-l conduce demarează campania pentru abrogarea OUG 114. Orban a afirmat că din cauza OUG 114, fiecare cetăţean român va plăti energia electrică, gazul şi energia termică la un preţ mai mare decât cel actual.

Orban susține că scopul acestei campanii este de a-i determina pe români să le ceară parlamentarilor din coaliţia de guvernare PSD-ALDE-UDMR că nu doresc această ordonanță.

"Am luat decizia de a demara o campanie care să fie adresată către toţi cetăţenii români, campanie care se va derula prin toate mijloacele de comunicare posibile, atât prin media, cât şi prin online, de asemenea prin campanie directă către cetăţeni pentru a determina cetăţenii să se adreseze către fiecare parlamentar din coaliţia de guvernare PSD-ALDE-UDMR, astfel încât să le comunice dorinţa de a vota împotriva Ordonanţei 114. Efectele OUG 114 sunt catastrofale şi vor înrăutăţi viaţa fiecărui român. Fiecare cetăţean va fi obligat să plătească taxe şi impozite locale mai mari, la nivelul plafonului maxim, ca urmare a OUG 114, fără ca la baza deciziei de stabilire a impozitelor şi taxelor să fie hotărâri ale consiliilor locale sau ale consiliilor judeţene", a declarat Orban, potrivit agerpres.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel