Orban a discutat cu liderii din Bulgaria, Grecia și Serbia despre viitoarele măsuri de relaxare

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Ludovic Orban, a participat, marți, la o reuniune informală, în format cvadrilateral Bulgaria-Grecia-România-Serbia, alături de prim-miniștrii bulgar și grec și, respectiv, de președintele Serbiei. Discuțiile dintre cei patru lideri au vizat măsurile de relaxare ce ar putea fi luate în viitor.

"Reuniunea, organizată în sistem video-conferință, la inițiativa părții bulgare, s-a constituit într-un exercițiu de consultare în perspectiva unor posibile viitoare măsuri de relaxare, de o manieră coordonată, a restricțiilor de circulație, în scop de afaceri, umanitar, familial, respectiv turistic, între cele patru state.

Prim-ministrul român a informat în legătură cu dezbaterea în curs, din Parlamentul României, referitor la legislația cu privire la instituirea stării de alertă", potrivit unui comunicat al Biroului de presă al Guvernului.

S-a convenit, astfel, menținerea unui contact strâns între cei patru lideri, fiind evocată, de asemenea, de către partea bulgară, intenția de organizare a unei reuniuni formale, la nivel cvadrilateral, în viitorul apropiat, transmite Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel