Oportunități de angajare în România pentru românii din Italia. Ambasada României, eveniment dedicat pe 28 septembrie

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Ambasada României în Italia organizeaza un eveniment de informare și sprijin pentru persoanele aflate în căutare unui loc de muncă în România. Evenimentul se desfășoară pe 28 septembrie, la sediul Porta Futuro din Roma.  

Românii din Italia care vor să-și găsească un loc de muncă în România sunt așteptați la un eveniment de informare și sprijin organizat de Ambasada României în Italia. Persoanele interesate de evenimentul care se va desfășura pe 28 septembrie, la Roma, se pot înscrie până la data de 26 septembrie, cel târziu.

"Eveniment de informare: Sprijin pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. Oportunități de angajare în #România.

La 28 septembrie 2022, Birourile Naționale de Coordonare EURES România și Italia, în colaborare cu Ambasada României în Italia, vor organiza un eveniment de informare adresat persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în România.

Evenimentul se va desfășura la sediul Porta Futuro, Via Galvani, nr. 108 – Roma, între orele 9:30 – 13:00. Reprezentanții instituționali din cele două state vor furniza informații utile cu privire la oportunitățile de angajare din România, serviciile și facilitățile dedicate persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, în special în ceea ce îi privește pe cetățenii români care doresc să se întoarcă în țară, importanța muncii legale și a cunoașterii propriilor drepturi și obligații.

Persoanele interesate să participe la eveniment sunt rugate să transmită un email de confirmare la adresa [email protected] , până la 26 septembrie, cel târziu.

Înregistrarea la eveniment va fi disponibilă în mediul online, pe canalele instituționale ale instituțiilor organizatoare.

*****

Evento informativo: Sostegno per le persone in cerca di lavoro. Opportunità di lavoro in Romania

Il 28 Settembre 2022 gli Uffici di Coordinamento Nazionale EURES di Italia e Romania, in collaborazione con l’Ambasciata di Romania in Italia, terranno un evento informativo rivolto alle persone in cerca di un’opportunità lavorativa in Romania.

L’incontro si svolgerà presso la sede di Porta Futuro in Via Galvani n.108 – Roma, tra le ore 9:30 – 13:00. Rappresentanti istituzionali dei due Paesi forniranno utili informazioni sulle opportunità di assunzione in Romania, i servizi e le agevolazioni per le persone in cerca di lavoro in particolare per i cittadini romeni che intendono rientrare in patria, l’importanza del lavoro regolare e della conoscenza dei propri diritti e doveri.

Le persone interessate a partecipare possono inviare un’email entro il 26 settembre all’indirizzo [email protected]

La registrazione dell’evento sara resa disponibile on-line sui canali istituzionali delle istituzioni organizzatrici", este mesajul publicat de Ambasada României în Italia pe pagina oficială de Facebook.

Tot mai mulți români plănuiesc să revină în țară

 

Tot mai mulți români care au plecat să lucreze în străinătate în urmă cu mulți ani plănuiesc să revină în țară.

Citește aici un ghid despre echivalarea și recunoașterea diplomelor obținute în străinătate.

Citește aici despre înscrierea copilului în învățământul românesc. 

Citește aici cum pot beneficia românii din diaspora de serviciile medicale din România.

 

 

--------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel