Omagiul lui William pentru Regină: Prințul de Wales îi mulțumește pentru "îndrumarea" pe care i-a dat-o și pentru că i-a fost alături în "cele mai triste zile"

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Harry și Meghan, supărați că cei doi copii nu vor primi titluri de ASR când vor fi numiți prinț și prințesă de Charles  / Foto: Captură video youtube
Harry și Meghan, supărați că cei doi copii nu vor primi titluri de ASR când vor fi numiți prinț și prințesă de Charles / Foto: Captură video youtube

Prințul William i-a adus un omagiu profund și personal "bunicii" sale, Regina, spunând că aceasta i-a fost alături în "cele mai fericite și mai triste zile din viață". 

Prințul de Wales, în vârstă de 40 de ani, a spus într-o declarație publicată pe Instagram că, în timp ce lumea deplânge pierderea unui 'lider extraordinar', el și-a pierdut 'bunica'. 

El a făcut referire la vacanțele în familie petrecute împreună cu copiii săi George, în vârstă de nouă ani, Charlotte, în vârstă de șapte ani, și Louis, în vârstă de patru ani, și i-a mulțumit reginei pentru sprijinul și îndrumarea pe care le-a oferit lui și lui Kate. 

 

Prințul de Wales: „Joi, lumea a pierdut un lider extraordinar. Eu, însă, am pierdut o bunică”

 

Omagiul vine după ce Prințul și Prințesa de Wales s-au alăturat Ducelui și Ducesei de Sussex pentru o plimbare la Castelul Windsor. 

William a scris: "Joi, lumea a pierdut un lider extraordinar, al cărui angajament față de țară, regate și Commonwealth a fost absolut. Se vor spune atât de multe în zilele următoare despre semnificația domniei sale istorice.

Eu, însă, am pierdut o bunică. Și, deși voi plânge pierderea ei, mă simt, de asemenea, incredibil de recunoscătoare. Am beneficiat de înțelepciunea și reasigurarea reginei până în al cincilea meu deceniu.

Soția mea a beneficiat timp de douăzeci de ani de îndrumarea și sprijinul ei. Cei trei copii ai mei au ajuns să petreacă vacanțe cu ea și să creeze amintiri care vor dura toată viața lor.

A fost alături de mine în cele mai fericite momente ale mele. Și a fost alături de mine în cele mai triste zile din viața mea.

Știam că această zi va veni, dar va trece ceva timp până când realitatea vieții fără Grannie va fi cu adevărat reală.

Îi mulțumesc pentru bunătatea pe care a arătat-o familiei mele și mie. Și îi mulțumesc în numele generației mele pentru că a oferit un exemplu de serviciu și demnitate în viața publică, care era dintr-o altă epocă, dar întotdeauna relevant pentru noi toți.

Bunica mea a spus în mod faimos că durerea este prețul pe care îl plătim pentru iubire. Toată tristețea pe care o vom simți în următoarele săptămâni va fi o mărturie a iubirii pe care am simțit-o pentru extraordinara noastră regină.

Îi voi onora memoria susținându-l pe tatăl meu, Regele, în tot ceea ce pot.”, conform Daily Mail.

 

 

Surse regale spun că prințul William a încercat să îngroape securea cu prințul Harry

 

Ieri, regele a ordonat fiilor săi beligeranți să lase deoparte dușmănia lor continuă înainte de funeraliile reginei, ceea ce i-a determinat pe cei doi să se reîntâlnească în public pentru prima dată după mai bine de un an.

Surse regale spun că prințul William a încercat să îngroape securea războiului prin extinderea unei 'ramuri de măslin în a 11-a oră' către fratele său mai mic, prințul Harry, cerându-i să i se alăture într-o plimbare în afara castelului Windsor, după o convorbire telefonică cu tatăl său Charles.

Într-o scenă care i-a încântat în mod evident pe fanii regali, care veniseră cu sutele la porțile domeniului Windsor pentru a deplânge moartea reginei, William și Harry au ieșit alături de soțiile Kate și Meghan.

 

Cele două cupluri au făcut o plimbare împreună

 

Cele două cupluri au făcut o plimbare de 40 de minute, inspectând marea de omagii florale depuse în fața porților domeniului regal în onoarea monarhului mult iubit.

Experții prezic că momentul ar putea oferi un punct de cotitură în relația tensionată dintre nou-titulații Wales, și soții Sussex, care au fost în dezacord în urma unei serii de interviuri dăunătoare ale lui Harry și Meghan.

În consecință, soții Sussex, cu sediul în Montecito, se aflau în Marea Britanie, într-un pseudo-turneu regal, când starea de sănătate a reginei s-a deteriorat brusc joi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel