Olguța e pusă pe scandal: "Voi striga TARE în secția de votare"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Lia Olguța Vasilescu a declarat, joi, că nu va vota la referendumul convocat de președintele Klaus Iohannis și că va spune tare în secția de votare că nu dorește buletinele de vot.

Lia Olguța Vasilescu, purtătorul de cuvânt al PSD, susține că președintele Klaus Iohannis a convocat "o mascaradă de referendum", precizând că va vota doar pentru alegerile europarlamentare și, mai mult decât atât, va striga tare în secția de votare că nu dorește buletinele de vot pentru referendum.

"Iohannis a organizat o mascaradă de referedum și are pretenția să facem toți pe proștii și să mergem să votăm? Acest referendum nu are nicio finalitate. Indiferent cum votează oamenii sau nu votează, rezultatul este același și nu are nicio finalitate. Nici eu, dacă mă întrebați, nu sunt de acord cu OUG pe justiție, dar nu ne pot spune nouă că la noi nu este bine, dar la ei cu Prună a fost bine.

Eu voi vota doar la alegerile europarlamentare și voi spune tare în sectia de vot că nu doresc buletinele de vot pentru referendum", a spus Lia Olguța Vasilescu, într-o emisiune la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel