Olanda. Un polițist a pierdut trei lăzi cu arme. I-au căzut din mașină și nimeni nu le mai găsește

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
arme pierdute de un politist in olanda
arme pierdute de un politist in olanda

Trei lăzi în care se găseau treizeci de arme de antrenament au dispărut, sâmbătă, în Olanda, după ce au căzut dintr-o mașină a poliției, fără ca agentul care se afla la volan să-și dea seama.

Ofițerul de poliție se afla la volanul unei dube, iar la un moment dat ușa din spate a mașinii s-a deschis accidental. Cutiile cu arme au căzut din vehicul. Agentul și-a dat seama îianinte de a intra pe o autostradă. El a dat alarma, iar în zonă a fost declanșată o operațiune de căutare a armelor. Oamenii legii au găsit câteva lucruri care au căzut din mașină, dar nici urmă de arme sau de cutiile în care se aflau acestea, potrivit De Stentor.

Poliția olandeză investighează circumstanțele în care au fost transportate armele de antrenament și dacă șoferul se face vinovat de ceea ce s-a întâmplat. “Deocamdată, nu pare așa. Pur și simplu a trebuit să meargă de la A la B cu acele arme și a descoperit doar după aceea că încuietoarea era defectă, astfel încât ușa s-a deschis”, a afirmat purtătorul de cuvânt a Poliției Naționale, Robbert Salome, care a precizat că armele respective erau inoperabile.

“Chiar dacă armele sunt inoperabile, nu vrei ca acestea să ajungă la alții, sau copiii să se joace cu ele, de exemplu. Dacă pot face rău în mâini greșite? S-ar putea să poată fi din nou pregătite să fie operaționale, dar nu e bine să faci asta în magazia ta. Nu cred că un criminal va folosi armele astea. Dacă vrea o armă de foc, o va cumpăra, nu este atât de complicat”, a mai declarat ofițerul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel