Olanda. Româncă ucisă cu ferocitate de soț, pe verandă: În casă erau și cele 3 fetițe ale lor

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Daniel D., în vârstă de 39 de ani, este suspectat de uciderea soției sale în vârstă, o româncă de 36 de ani, într-o casă din Rotterdam. Se spune că bărbatul și-a ucis soția în august și apoi s-a rănit grav. În timpul crimei, cei trei copii ai lor, în vârstă de 3, 5 și 7 ani, se aflau acasă.

Experții în comportament de la Centrul Pieter Baan vor investiga  capacitatea mentală a bărbatului despre care se spune că și-a înjunghiat soția în timp ce cei trei copii ai lor erau acasă. 

Anchetatorii au  declarat că suspectul a strangulat-o pe femeie, apoi a înjunghiat-o în corp de mai multe ori cu un cuțit, inclusiv în zona gâtului. Circumstanțele crimei nu au fost încă discutate. În timpul audierii Daniel  a spus că nu are nimic de explicat.

Vecinii familiei de români au fost șocați când poliția a găsit cadavrul femeii în vârstă de 36 de ani în veranda casei din Insulindestraat din districtul Bergpolder din Rotterdam, pe 29 august. Soțul ei, Daniel D., în vârstă de 39 de ani, a fost și el grav rănit și a fost dus la spitalul penitenciar al închisorii din Scheveningen, unde a fost arestat la scurt timp ca suspect în cazul crimei soției sale.

Procuror: "A strâns-o de gât pe victimă și apoi a înjunghiat-o în corp cu un cuțit, inclusiv în gât"

 

Justiția îl suspectează pe D. de crimă sau omor. "A strâns-o de gât pe victimă și apoi a înjunghiat-o în corp cu un cuțit, inclusiv în gât", a declarat procurorul în luni după-amiază în timpul procesului de prim proces preliminar. Circumstanțele dramei de familie nu au fost încă discutate. 

Așa-numita audiere pro forma a avut loc prin intermediul unei conexiuni video, și asistența unui interpret. Daniel  D. este arestat la  Middelburg. Nici el nu a avut prea multe de spus. „Nu am nimic de explicat”, a răspuns el la întrebările judecătorului.

Cuplul are trei fiice care aveau 3, 5 și 7 ani. Nu se știe dacă cele trei copile au fost martore la teribila crimă. Un vecin a avut grijă de fete după ce mama lor a fost găsită fără viață de către ofițeri. 

Datorită listei enorme de așteptare, în centrul Pieter Baan va fi loc pentru procesul românului abia peste 4 luni, potrivit AD.nl.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel