Olanda. Român, ucis pe loc de un șofer de TIR care și-a văzut apoi de drum: Autorul, pedeapsă revoltătoare

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un șofer de camion român în vârstă de 53 de ani a fost ucis când se plimba de-a lungul drumului alături de alți doi colegi de șofer în zona verde a unei parcări din Eindhoven, Olanda. Autorul a mers mai departe, până când a auzit la radio despre ceea ce făcuse. 

Evenimentul s-a produs în octombrie 2018 în Eindhoven, Olanda, dar autorul accidentului a fost condamnat recent la muncă în folosul comunității, deși procurorul ceruse 10 luni de închisoare.

Șoferul originar din Helmond (32 de ani) a condus puțin prea brusc într-o seară întunecată și a condus timp de 0,59 secunde pe marginea drumului. Doi șoferi români de TIR, care își parcaseră mașina ilegal în zonă, abia se plimbau acolo, atunci când olandezul a trecut și i-a acroșat. Unul dintre ei, de 53 de ani, a murit pe loc, celălalt a fost rănit. Potrivit unui martor, victima fusese târâtă  câțiva metri. Carosabilul era plin de bunuri ale bărbatului.

Autorul accidentului  a mers mai departe fără să își dea seama. Când a auzit la radio despre accident, și-a dat seama că el ar fi putut să facă accidentul, așa că a raportat imediat poliției.

Procurorul de caz a cerut zece luni de închisoare,dar recent judecătorii i-au stabilit pedeapsa și  i-au dat un ordin de prestare a muncii în folosul comunității, potrivit ed.nl.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel